DESPRE NOI

DVK Granit si Marmura

DVK Granite este o companie de marmura si granit cu o abordare flexibila pentru a satisface cerintele dumneavoastra. Oferim solutii artizanale bazate pe nevoile clientului. Pe piata, suntem recunoscuti ca cel mai bun producator, furnizor si exportator de granit. Suntem exportatorii de materii prime din proprile noastre cariere. Experienta noastra inegalabila sustinuta de tehnologie si expertiza ne-a ajutat sa dobandim unicitate si perfectiune de-a lungul anilor. Piatra noastra exceptionala infrumuseteaza imprejurimile cu un aspect natural si o face atragatoare prin frumusetea ei.

logo

Principalul nostru obiectiv este pus pe furnizarea de produse satisfacatoare clientilor oferindu-le solutii rentabile pentru a ne asigura ca ai nostri clienti primesc cele mai bune produse/servicii care aduc frumusete si o stare buna de calitate. Avem preturi pentru retail si preturi pentru minim 450 m2 (1 container ) In care ne putem permite la aceste preturi sa incarcam containerul cu 2 sau 3 culori . In comparatie cu alti importatori si exportatori , care i-ti impun sa iei o singura culoare 1,2,3 sau mai multe containere in momentul cand pretul este bun . In toate preturile sunt incluse toate taxele de transport , fumigare , TVA si containerul pana in tara in care doriti sa ajunga Acesta fiind un mare avantaj pentru comerciantii care vor sa investeasca intr-o frmusete a naturii care nu are termen de garantie si care nu necesita nici un fel de cheltuieli de intretinere .

logo

Misiunea noastra este de a livra proiecte intr-o maniera exemplificata si etica care ne ajuta sa construim reputatie buna cu clientii nostri pentru a face diferenta prin serviciul nostru pentru clienti de neegalat care va permite sa va atingeti obiectivele.

logo

Ne punem clientii in centrul tuturor activitatilor noastre. Suntem extrem de accesibili si raspundem in legatura cu orice intrebare, actualizare sau feedback-uri despre produsele noastre. Avem preturi pentru retail si preturi pentru minim 450 m2 (1 container ) In care ne putem permite la aceste preturi sa incarcam containerul cu 2 sau 3 culori.In toate preturile sunt incluse toate taxele de transport , fumigare , TVA si containerul pana in tara in care doriti sa ajunga Calitate Lucram cu standarde de inalta calitate. Departamentul nostru de control al calitatii verifica in mod constant upgrade-uri de calitate din marmura si granitul nostru. Folosim cele mai noi tehnologii pentru a acorda cea mai buna calitate. Noi nu facem compromisuri cand vine vorba de standardele noastre. Expertiza Expertiza noastra deosebita cu experienta de mai multi ani in acest domeniu ne permite sa oferim cele mai fiabile solutii cerintelor dumneavoastra.

logo

Am stabilit un punct de reper in creare de rezultate optime de calitate in aceasta industrie. Experienta noastra de lucru pentru sutele de proiecte adaugate pe creditele noastre. Cunostintele noastre de specialitate in acest domeniu ne-au ajutat sa atingem autenticitate si credibilitate. Avem preturi pentru retail si preturi pentru minim 450 m2 (1 container ) In care ne putem permite la aceste preturi sa incarcam containerul cu 2 sau 3 culori . In comparatie cu alti importatori si exportatori , care i-ti impun sa iei o singura culoare 1,2,3 sau mai multe containere in momentul cand pretul este bun . In toate preturile sunt incluse toate taxele de transport , fumigare , TVA si containerul pana in tara in care doriti sa ajunga

Istoria noastra

A inceput in anul-1995 si colaboram cu 

D.V.K Granite aclamata la Exporturile Sindoor, care a inceput in anul 1995 sub administratia principala a domnului D.Venkatramana Swamy. Compania  constituie, in esenta, doua cariere, care cuprind in mod distinct indian Juprana Granite & Redmulti Colour plasate la Kanakpura, Bangalore oferind in mod constant, o crestere mai departe de productie de aproximativ 500 pana la 800 de metri cubi pe luna. Principiile noastre fondatoare ne exporta granit in Italia, Taiwan si China.

Rezultate remarcabile in anul-2000

De atunci sunt  rezultate an de an.In anul 2000, sa ridicat  cu succes o noua fabrica in numele si stilul "Exporturile Sindoor" la Kanapura, Bangalore. Cu maiestrie si cu  experti, ne ocupam  cu producerea si distribuirea de placi de granit pe pietele nationale.

AJEX PETRO AT BORANGPUR in anul-2004

In anul 2004, s-a dat  interesul pentru preluarea companiei Ajax Petro la Borangpur, din Orissa. S-a procesat excelent Samantha albastru si Lavanda albastru exportand cu succes blocuri si placi  de granit finite din Shanghai, China.Aceasta unitate de productie a reprezentat o capacitate de productie de 1500 metri cubi pe luna.

 AT JIGNI anul-2006 & 2007

In 2006, serviciul nostru de neegalat sa  initieat intr- o alta unitate de procesare in Orissa.Venkatramana Swamy. Acest lucru a mentinut in mod semnificativ culorile  care au fost prelucrate in Karnataka si Orissa.

Unitatea de exporturi Sindoor-2008

In 2008, s-a masurat profund o crestere considerabila si am extins o alta unitate de Exporturi Sindoor la Vegerhalli in Bangalore.

SAI GRANIT -2009, 2010 & 2011

In 2009, 2010 & 2011, s-a obtinut o importanță capitala in industrie, s-a constatat valoarea si s-a inceput noi cariere numite "Sai Granites". s-au luat  noi  cariere de Sapphire Brown Granit la Bagepalli, Bangalore.

SAI ENTERPRISES -2012 & 2013

In 2012 s-au extins prezenta intr-o unitate vasta care a fost numita "Sai Enterprises".In anii care au urmat 2013-2014, am inceput o cariera noua, Arista alba de granit de la districtul Chittoor in Lasi.

BRETON GOLD-MASINA DE MULTIFILAR -2014

In 2014, s-a axat  pe export situata in Kanakpura, Bangalore. Aceasta piatra se concentreaza exclusiv pe piata de pietre mari unde deservesc masinile noastre ultra - moderne importate din Italia. Am instalat unic si cele mai recente tehnologii, cum ar fi masina Breton Gold-Multiware, cu o capacitate de 70 de fire  si Breton kg 4600 Line Polishing cu 21 de capete.

Experienta practica si analitica exceptionala-2012 & 2013

Cu experienta noastra practica si de analiza exceptionala pentru mai mult de un deceniu, ne propunem cultivarea calitatii de neintrecut din piatra naturala indiana pentru clientela noastra in intreaga lume. Am inceput rapid operatiunile noastre din 2 septembrie 2015.

image

Soiurile noastre

Cu capacitatea maxima de 15.000 de metri patrati pe luna, vom creste productia.Oferim o gama larga de culori de granit care sunt prelucrate prin intermediul retelei noastre din intreaga lume.Suntem exportatori de materii prime din carierele noastre din Redmulti Colour, Indian Juprana, Black, Viscount White, Aristha White, Lavender Blue si Samantha Blue.Preturile noastre acceptabile ne-au permis sa ramanem in fruntea ierarhiei.

Va oferim o gama larga de peste 50 de culori de granit cum ar fi Redmulti Colour, Indian Juprana, Absolute Black, Premium Black, Viscount White, Aristha White, Lavender Blue, Samantha Blue, Classic Paradiso, Bash Paradiso, Colombo Juprana, Moon White, Astoria, Colonial White, Colonial Gold, Colonial Cream, , Ivory Brown, Rose Wood, Black Galaxy, Bengal Black, Vizag Blue, Antique White, Himalayan Blue, Tropical Green, Kuppam Green, Imperial White, Ivory Fantasy, Thunder White. Livram cantitati masive de super calitate catre clientii nostri.